Vinnere

Her finner du noen av de heldige vinnerne av den store jackpoten på spilleautomaten Super Lucky Frog. Som du ser er det ikke akkurat småpenger som blir vunnet når jackpoten blir utbetalt. Det er gjerne mange hundre tusen kroner som blir vunnet av disse heldige menneskene som spille på Super Lucky Frog.

Den siste vinneren heter Marzana, hun vant helre28 765 Euro på et enkelt spinn på Super Lucky Frog! Det verste av alt er at hun ikke egentlig skulle spille på spilleautomaten, men trykket feil. I dag er Super Lucky Frog en av hennes absulott favorritter. Det skjønner vi godt!

Super Lucky Frog Winner John Tommy O

John Tommy fra Norge er en skikkelig helig fyr, han vant nemlig først en gevinst på  €37,000, for så å vinne hele  €52,000!! Det kaller man å ha flaks!

Super Lucky Frog Winner Marius

Marius satt å tittet litt rund på nettcasinoet og bestemte seg for å satse en euro på spilleautomaten Super Lucky Frog, han vent en kjempe jackpot på utrolige €96,000! Gratulere!

Super Lucky Frog Winner Line ALine er en jente som tydligvis liker både rosa og cowboyhatter, hun klarte å vinnen jackpot på spilleautomaten på €35,000! Etter å ha vunnet pengene fikk Line spørsmålet: Hva skal du bruke pengene til? Da sa hun ha hun skulle kjøpe en bil til sin sønn på 18 år. Heldig gutt!

Super Lucky Frog Winner LouiseLouise fra Sverige vant også en stor jackpot på Super Lucky Frog på €70,000. Etter å ha vunnet stor gevinsten kjøpt hun seg en stor grønn frosk som hun nå har som kosedyr. Hun forteller også at hun etter å ha vunnet en så stor gevisnt har reist mye.

 

Super Lucky Frog Winner Gro BGro, også hun fra Norge, vant en flott jackpot på €18,000 på spilleautomaten Super Lucky Frog!Gratulerer Gro!

Som du ser er det ofte til Norge jackpoten i Super Lucky Frog går, den kan bli din!

Håper det er flere Norsker som kan vinne i år også!

Registrer_deg_na
60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy