Spill og vinn

Hvordan spille på Super Lucky Frog

Grunnleggende

Som vist på bildet over er det slik spilleautomaten Super Lucky Frog ser ut. For å kunne vinne må du har tre eller flere like symboler på en av dine innstatslinjer. Disse symbolene stå på linje fra venstre til høyre. Ved å trykke på den blåe knappen nede til venstre som sier “Payable”, vil du få opp alle rekker som gir gevinst.. Her kan du skaffe deg full oversikt over alt som gir deg gevinster og bonuser. Den grønne knappen er lik som de allerfleste andre spilleautomater, her stiller du inn innsatsen din og hvor mange linjer du ønsker å spille på. Knappen med pilene som går rundt er spinn knappen. Dette trykker du på når du ønkser å starte spillet. Det er også mulig å sette på autospill, dette gjør du vet å trykke på “Auto” nede til venstre. Vanskeligere enn det er det ikke. Men målet er selfølgelig å vinne den store jackpoten! Vi vil anbefale deg å alltid spille på alle linjene, for å oppnå maksimal mulighet til å vinne jackpoten.

Symbolene til Super Lucky Frog

Wild symbolet

Det er to spesial symbol i spilleautomaten Super Lucky Frog, det ene av disse er det såkalte “wild symbolet”. Dette er en liten alv, som erstatter alle andre symboler når han viser seg. Dette betyr at du vil vinne ved å ha feks. en alv+sopp+sopp, da dette tilsvarer tre sopper. Wild symbolet blir altså til en sopp, den letteste måten å tenke på dette symbolet er å tenke seg en joker i kortspill.

Scatter symboletThe Scatter Symbol in Super Lucky Frog

Scatter symbolet er illustrert i bildet av en fe. Dette er den andre spesial symbolet på spilleautomaten Super Lucky Frog. Det som er artig med dette symbolet er at du vinner om du har to slike på brettet, uansett plassering. Om du får tre eller flere av denne flotte feen, vil du få gratis spill (free spinns).

Bonus symbletThe Super Lucky Frog Bonus Symbol

Det er dette symbolet du ønsker å få flest mulig av, nemlig bonus symbolet. Dette er det som kan utløse jackpoten i spilleautomaten Super Lucky Frog. Om får tre eller flere av denne lille frosken blir du sendt til bonusspillet. Det er her du kan vinne de virkelig store pengene. Du kan se hvordan dette bonusspillet ser u ved å trykke på “vis funskjoner” nede til høyre på spilleautomaten. Her finner du de tre mulige jackpotene. Disse har navnene Super, Lucky og Froggy, som vist øverst på siden her. Muligheten for å nå Super Jackpoten øker betraktelig desto høyere din innsasts er.

Om du ønsker å prøve Super Lucky Frog for leke penger kan du gjøre det her, før du prøver deg med ekte penger:

 
60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy